Upptäck värde i alla delar

Maskinkomponenter måste ju vara ett av svenskans bredaste ord, hur många betydelser finns inte i detta relativt långa ord? Man förstår kanske visserligen ganska lätt vad det betyder, en komponent till en maskin liksom. En del till en maskin. Det är dock inte helt sant.

maskinkomponenter

Maskinkomponenter syftar framför allt till produkter och komponenter vars syfte är att täta eller utnyttja friktion och kraftöverföring. Det kan med andra ord vara tätningar, transmissioner och lager med mera. Många förknippar maskinkomponenter med namnet Teknikprodukter som är ett företag som säljer just detta.

Troligtvis beror det på att Teknikprodukter är ett av de absolut främsta företagen i den här branschen. Mycket tack vare sitt lager på över 100 000 maskinkomponenter. Det är som du förstår väldigt mycket och betydligt mer än vad de flesta konkurrenterna besitter.

Företaget själva beskriver sitt verksamhetsträ i tre olika grenar. Tre olika produktkategorier av komponenter. Vi har tätning, friktion och kraftöverföring. Men det är inte produkterna som är firmans största fördel, utan snarare kunskapen som kommer på köpet när du handlar av dem. För här finns en erfarenhet som inte går att köpa för pengar. Något som också lett till att 9 av 10 kunder rekommenderar dem vidare (enligt deras egen hemsida).

Jag har personligen inte handlat av dem ännu, men det finns en stor chans att jag gör det. Jag konsultar ett industriföretag som är i behov av just detta och det är därför jag gjort denna research å deras vägnar.

Framför allt ska det bli intressant att få ta del av den kunskap och erfarenhet som finns om industri och maskinkomponenter. Det är ett område man aldrig blir fullärd inom enligt. Jag är törstande efter kunskap och ser fram emot det.

Tack för att ni läste! På återseende. Ha en fortsatt bra dag.